MENU

Moderne torte in sladice

/ Slovenian language only /

Knjiga je odličen pripomoček, s katerim lahko vsak navdušenec nad peko v svoji kuhinji ustvari moderne torte in sladice, ki bodo vrhunec vsakega praznovanja.

Knjiga zajema številne recepte za moderne torte, male sladice in kreme za obmazovanje. Poleg tega vsebuje podrobne opise različnih tehnik dekoracije tort in natančen prikaz sestavljanja večnadstropnih tort.

Knjiga zajema 5 glavnih poglavij:
• Male sladice
• Torte
• Kreme za obmazovanje
• Tehnike dekoracije
• Večnadstropne torte

Recepte in tehnike dekoracije dopolnjujejo fotografije, nekatere bolj kompleksne tehnike pa so podkrepljene še z natančno razdelanimi grafikami, tabelami in video tutoriali na Youtube kanalu Stories by Lea.

Obrazloženi so tudi osnovni pripomočki, sestavine in postopki, ki se jih pri peki modernih tort in sladic lahko uporablja.

Poleg knjige prejmete edinstvene ugodnosti, ki so jih samo za to priložnost pripravila različna slovenska podjetja.

Cena knjige: 36.60 EUR
(z vključenim 5% DDV-jem)

Poštnina ni vključena v ceno in znaša 3 EUR za pošiljanje knjige po Sloveniji. Poštnina velja za enkratno pošiljanje knjige. Pošiljatelj, Lea Grom s.p., ne odgovarja za navročene pakete. Strošek ponovnega pošiljanja znaša 3.5 EUR.

NAROČILO KNJIGE

Za naročilo knjige spodaj vpišite vaše ime, priimek in email naslov. V primeru, da želite knjigo prejeti po pošti pa vas prosim, da dopišete tudi vaš naslov.

Naroči se na sladke novice

CLOSE
EN